Socio Event van Mendo wordt afgesloten met dubbele winst tegen de nationale beloftenploegen van TopSport Volleybalschool Vilvoorde.  Mendo is een club die alsmaar grotere bekendheid krijgt in volleyminnend Vlaanderen. Gisteren organiseerde het bestuur van Mendo hun  1ste Socio Event  van dit seizoen en vergastte de talrijk opgekomen sponsors en supporters op een hapje en een drankje. Ondertussen konden ze  vanuit de kantine en  vanop de tribune  zowel de heren 1 als de  heren 2 hun wedstrijden tegen de nationale beloftenploegen van Topsport Volleybalschool Vilvoorde zien  afsluiten met winst.

De heren 2, die momenteel het klassement aanvoeren in 2de divisie B, lieten de aanwezigen genieten van volleybal van de bovenste plank en wonnen verdiend met 3-0. (25-19, 25-20 en 25-13).

In de Liga B lieten onze heren 1 zich in de 1ste set compleet verrassen door het jeugdige enthousiasme van de bezoekers en verloren die door een combinatie van slechte recepties, te weinig servicedruk , te veel opslagmissers en ongeconcentreerd spel.  (19-25)

Vanaf de tweede set herpakten ze zich onder impuls van een sterk ingevallen Michel Mariën. Met  goed serveerwerk en sterke ralley's haalden ze het laken naar zich toe. (25-22)

In de 2 laatste sets konden de vele supporters in een uitbundige Mendosfeer genieten van topvolleybal. Bij de bezoekers was de veer gebroken en zij moesten de wet van de sterkste ondergaan. Mendo won overtuigend met 25-14 en 25-10 en kon de 3 broodnodige punten thuis houden.

Speelden : Wout Van Dyck, Stijn Debecker, Bob Douwen, Robin Adriaensen, Joren Appels, Yannick Slaets en Libero : Marijn Claes.  Kwamen in : Michel Mariën, Yannick Wijnen.